Rashladni ormari

Rashladni ormani namenjeni su za čuvanje, hlađenje i izlaganje hrane i pića.

Rashladni orman 1616

- radna temperatura 2°C/ 5°C pri temperaturi od 25°C okoline i 60% relativne vlažnosti vazduha. - opcije modela: 1. ravne bočne stranice i 2. radijusne bočne stranice - dimenzije: dužina: 1250, 2500mm dubina: u zavisnosti od modela visina: 2040 mm, 2200mm debljina bočne stranice 35mm u zavisnosti od visine 3 ili 4 police podesive po visini dubine 500mm dno, bazen vitrine je standardne izrade sa direktnim oticanjem kondenzne vode - izolacija vitrine od poliuretana - dinamičko hlađenje - unutrašnja boja: Ral 9002/9006/7016/9005 - spoljašnja boja Ral po izboru - termoekspanzioni ventil na isparivaču - izdvojen agregat ili agregat unutar uređaja plug in Dodaci: Leva i desna zaključna stranica, punjenja poliuretanom, panoramic sa izopan staklom (1 komplet) Full system kontroler Led rasveta u gornjoj zoni uređaja Manuelna noćna zavesica

Cena : Za dodatne informacije i cenu pozvati

Rashladni orman 1617

-rashladni orman predviđen za izlaganje i čuvanje svih vrsta pića, mleka i mlečnih proizvoda. Ima mogućnost brendiranja i postavljanja svetleće reklame. - dimenzije: (dužina) x 700 x 2020mm - standardne dužine: 1000 1200 1500 2000 2500 3000 3500mm - prednja vrata klizna staklena - demontažni nosač polica - neonska rasveta - mirno i prinudno hlađenje - boja po izboru

Cena : Za dodatne informacije i cenu pozvati

Rashladni orman 1633

-profesionalni rashladni orman za čuvanje i rashlađivanje mesa i mesnih proizvoda, mleka i mlečnih proizvoda, poslastičarskih proizvoda, voća i povrća… - dimenzije: 700 x 860 x 2065mm - korisna zapremina: 600l - prednja vrata puna ili staklena - demontažni nosač polica - neonska rasveta (sa staklenim vratima) - mirno i prinudno hlađenje - inox ili plastificirani lim

Cena : Za dodatne informacije i cenu pozvati

Rashladni orman 1634

- profesionalni rashladni orman za čuvanje i rashlađivanje mesa i mesnih proizvoda, mleka i mlečnih proizvoda, poslastičarskih proizvoda, voća i povrća… - dimenzije: 1400 x 860 x 2065mm - korisna zapremina: 1300l - prednja vrata puna ili staklena - demontažni nosač polica - neonska rasveta (sa staklenim vratima) - mirno i prinudno hlađenje - inox ili plastificirani lim

Cena : Za dodatne informacije i cenu pozvati

Mašina-uređaj za suvo starenje mesa 1618

Mašina-uređaj za suvo starenje mesa - dimenzije: 600 x 700 x 2130mm - dva segmenta sa okretnim vratima - radna temperatura 0 - 2°C pri temperaturi od 25°C - vlažnost vazduha unutar komore 60-90% - unutrašnjost sanitarna plastika - police (1 x 4kom) - digitalni termostati za regulaciju temperature i vlažnosti vazduha šta je suvo starenje mesa? meso (najčešće govedina) u prvoj fazi gubi vlažnost, što omogućava posebna mikro klima koju stvara mašina za suvo starenje mesa Proces suvog starenja podstiče rast određenih gljivičnih vrsta (plesni) na spoljašnjoj površini mesa. Ovo ne uzrokuje kvarenje, već na površini mesa formira spoljnu “koru” koja se isečuje kada se meso priprema za kuvanje. Ove gljivične vrste dopunjuju prirodne enzime u govedini tako što kolagenolitičke enzime koji značajno doprinose nežnosti i ukusu suvog starog mesa. Zbog skupog procesa sušenja ovako pripremljeno meso je bilo jedino dostupnu u elitnim restoranima i hotelima sve do sada...

Cena : Za dodatne informacije i cenu pozvati

Mašina-uređaj za suvo starenje mesa 1619

Mašina-uređaj za suvo starenje mesa -dimenzije: 1230 x 700 x 2130mm - dva segmenta sa okretnim vratima - radna temperatura 0 - 2°C pri temperaturi od 25°C - vlažnost vazduha unutar komore 60-90% - unutrašnjost sanitarna plastika - police (1 x 4kom) - digitalni termostati za regulaciju temperature i vlažnosti vazduha Šta je suvo starenje mesa? Meso (najčešće govedina) u prvoj fazi gubi vlažnost, što omogućava posebna mikro klima koju stvara mašina za suvo starenje mesa. Proces suvog starenja podstiče rast određenih gljivičnih vrsta (plesni) na spoljašnjoj površini mesa. Ovo ne uzrokuje kvarenje, već na površini mesa formira spoljnu “koru” koja se isečuje kada se meso priprema za kuvanje. Ove gljivične vrste dopunjuju prirodne enzime u govedini tako što pomažu da raste i poboljša ukus mesa. Posebno je poznata Thamnidium (gljivična vrsta) koja proizvodi kolagenolitičke enzime koji značajno doprinose nežnosti i ukusu suvog starog mesa. Zbog skupog procesa sušenja ovako pripremljeno meso je bilo jedino dostupnu u elitnim restoranima i hotelima sve do sada...

Cena : Za dodatne informacije i cenu pozvati

Mašina-uređaj za suvo starenje mesa 1620

Mašina - uređaj za suvo starenje mesa - dimenzije: 620 x 630 x 1840mm - jedan segment sa okretnim vratima - radna temperatura 0 - 2°C pri temperaturi od 25°C - vlažnost vazduha unutar komore 60-90% - unutrašnjost sanitarna plastika - police (1 x 4kom) - digitalni termostati za regulaciju temperature i vlažnosti vazduha Šta je suvo starenje mesa? Meso (najčešće govedina) u prvoj fazi gubi vlažnost, što omogućava posebna mikro klima koju stvara uređaj za suvo starenje mesa. Proces suvog starenja podstiče rast određenih gljivičnih vrsta (plesni) na spoljašnjoj površini mesa. Ovo ne uzrokuje kvarenje, već na površini mesa formira spoljnu “koru” koja se isečuje kada se meso priprema za kuvanje. Ove gljivične vrste dopunjuju prirodne enzime u govedini tako što pomažu da raste i poboljša ukus mesa. Posebno je poznata Thamnidium (gljivična vrsta) koja proizvodi kolagenolitičke enzime koji značajno doprinose nežnosti i ukusu suvog starog mesa. Zbog skupog procesa sušenja ovako pripremljeno meso je bilo jedino dostupnu u elitnim restoranima i hotelima sve do sada...

Cena : Za dodatne informacije i cenu pozvati

Mašina-uređaj za suvo starenje mesa 1621

- dimenzije: 1270 x 630 x 1950mm - dva segmenta sa okretnim vratima - radna temperatura 0 - 2°C pri temperaturi od 25°C - vlažnost vazduha unutar komore 60-90% - unutrašnjost sanitarna plastika - police (2 x 4kom) - digitalni termostati za regulaciju temperature i vlažnosti vazduha Šta je suvo starenje mesa? Meso (najčešće govedina) u prvoj fazi gubi vlažnost, što omogućava posebna mikro klima koju stvara uređaj za suvo starenje mesa. Proces suvog starenja podstiče rast određenih gljivičnih vrsta (plesni) na spoljašnjoj površini mesa. Ovo ne uzrokuje kvarenje, već na površini mesa formira spoljnu “koru” koja se isečuje kada se meso priprema za kuvanje. Ove gljivične vrste dopunjuju prirodne enzime u govedini tako što pomažu da raste i poboljša ukus mesa. Posebno je poznata Thamnidium (gljivična vrsta) koja proizvodi kolagenolitičke enzime koji značajno doprinose nežnosti i ukusu suvog starog mesa. Zbog skupog procesa sušenja ovako pripremljeno meso je bilo jedino dostupnu u elitnim restoranima i hotelima sve do sada...

Cena : Za dodatne informacije i cenu pozvati

Mašina-uređaj za suvo starenje mesa 1622

- dimenzije: 700 x 630 x 2020mm - jedan segment sa okretnim vratima - radna temperatura 0 - 2°C pri temperaturi od 25°C - vlažnost vazduha unutar komore 60-90% - unutrašnjost sanitarna plastika - police (1 x 4kom) - digitalni termostati za regulaciju temperature i vlažnosti vazduha Šta je suvo starenje mesa? Meso (najčešće govedina) u prvoj fazi gubi vlažnost, što omogućava posebna mikro klima koju stvara uređaj za suvo starenje mesa Proces suvog starenja podstiče rast određenih gljivičnih vrsta (plesni) na spoljašnjoj površini mesa. Ovo ne uzrokuje kvarenje, već na površini mesa formira spoljnu “koru” koja se isečuje kada se meso priprema za kuvanje. Ove gljivične vrste dopunjuju prirodne enzime u govedini tako što pomažu da raste i poboljša ukus mesa. Posebno je poznata Thamnidium (gljivična vrsta) koja proizvodi kolagenolitičke enzime koji značajno doprinose nežnosti i ukusu suvog starog mesa. Zbog skupog procesa sušenja ovako pripremljeno meso je bilo jedino dostupnu u elitnim restoranima i hotelima sve do sada...

Cena : Za dodatne informacije i cenu pozvati

Mašina-uređaj za suvo starenje mesa 1623

- dimenzije: 1230 x 630 x 2020mm - dva segmenta sa okretnim vratima - radna temperatura 0 - 2°C pri temperaturi od 25°C - vlažnost vazduha unutar komore 60-90% - unutrašnjost sanitarna plastika - police (2 x 4kom) - digitalni termostati za regulaciju temperature i vlažnosti vazduha Šta je suvo starenje mesa? Meso (najčešće govedina) u prvoj fazi gubi vlažnost, što omogućava posebna mikro klima koju stvara uređaj za suvo starenje mesa Proces suvog starenja podstiče rast određenih gljivičnih vrsta (plesni) na spoljašnjoj površini mesa. Ovo ne uzrokuje kvarenje, već na površini mesa formira spoljnu “koru” koja se isečuje kada se meso priprema za kuvanje. Ove gljivične vrste dopunjuju prirodne enzime u govedini tako što pomažu da raste i poboljša ukus mesa. Posebno je poznata Thamnidium (gljivična vrsta) koja proizvodi kolagenolitičke enzime koji značajno doprinose nežnosti i ukusu suvog starog mesa. Zbog skupog procesa sušenja ovako pripremljeno meso je bilo jedino dostupnu u elitnim restoranima i hotelima sve do sada...

Cena : Za dodatne informacije i cenu pozvati