Opis
– nož za ljuštenje GOURMET
– dužina sečiva: 10 cm
– širina sečiva: 20 mm
– sintetička ručka sa nitnama, dužina ručke 102 mm
– tvrdoća: 56 HRC
– namena: manje voće i povrće
– kuvarski nož GOURMET
– dužina sečiva: 20 cm
– širina sečiva: 50 mm
– sintetička ručka sa nitnama, dužina ručke 134 mm
– tvrdoća: 56 HRC
– namena: povrće, voće, riba, začinsko bilje i sl.
– oštrač noževa 4347
– „V“ oštrač noževa na provlačenje
– GRUBI (COARSE) modul sa volframovim čelikom, koristi se za tupe noževe
– FINI (FINE) modul sa keramičkim pločicama, koristi se za umereno oštre noževe
– jednostavna upotreba
– samo sa nekoliko provlačenja kroz „V“ zarez dolzi se do odličnih rezultata
: Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in <b>/home/gvozdjar/maticadmv/wp-includes/formatting.php</b> on line <b>4496</b><br />
)




